Isnin, 20 Februari 2023

Istimewa 2023 - Harga ESP Shaklee


Salah satu produk Shaklee yang popular dikalangan mereka yang mengandung, golongan ibu menyusu, mereka yang nak sihat dan cantik serta tidak kurang juga mereka yang mahu bina badan. Saya sendiri consume ESP Shaklee bermula tahun 1999 kerana masalah migraine. Harga ESP Shaklee waktu itu mungkin kelihatan murah tapi setara dengan berat yang ditawarkan.


Pembukaan tahun 2023 memberi sinar baru kepada semua pengedar Shaklee dan pengamal ESP Shaklee sendiri apabila Shaklee Malaysia menawarkan harga  promosi untuk produk ESP Shaklee. Harga ESP Shaklee dimulakan promosi istimewa untuk ahli baru beli [2] dua canister RM150. MasyaAllah jimat sangat! Harga sebelum RM161 untuk [1] satu canister.

Satu canister ESP mempunyai berat 850gm. Satu canister ESP Shaklee memberikan 30 hidangan iaitu 28g untuk setiap hidangan. Satu canister ESP membekalkan 9 amino asid yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dibuat oleh badan.

Harga ESP Shaklee
ESP Canister label


ESP ini boleh dibancuh dengan segelas susu , atau apa-apa jus, air kosong atau apa-apa air kegemaaran anda. Juga boleh dibancuh dengan air jus buah yang diblend.


Jika berminat boleh dapatkan Harga ESP Shaklee yang istimewa bulan ini.

Harga ESP Shaklee
Promosi ESP Shaklee 2023 Februari



Harga ESP Shaklee
Kebaikan ESP Shaklee



Jika anda berminat nak mengambil peluang promosi boleh buat pesanan di sini 







Penafian : Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan ntuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendpaat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

1 ulasan:

Hana Haryani berkata...

Murahnya ESP bulan ni, boleh buat persediaan untuk sahur Ramadhan nanti, Insyaa Allah :)